Concurs: Arata-mi ce logo ai ca sa-ti spun cine esti

Pagina 1 din 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Concurs: Arata-mi ce logo ai ca sa-ti spun cine esti

Mesaj  Admin la data de Mier Feb 02, 2011 5:24 pm

Dragi membri,

Forumul Super Parinti impreuna cu Crazy Designs va ofera posibilitatea de a beneficia in mod gratuit de serviciile de grafica digitala pe care CD le ofera. Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la concurs indeplinind cerintele de mai jos.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Premiile oferite sunt:

- design personalizat logo

- design personalizat header blog

- design personalizat eticheta produs

-design carte de vizita

*lucrarile finalizate vor fi livrate in format digital nemodificabil.

Desfasurarea concursului:

Se posteaza in topic incepand din data de 02 Februarie 2011 pana in data de 16 Februarie 2011, inclusiv.

Conditii de participare:

1. Trebuie sa fiti membru al Forumului Super Parinti.

2. Sa postati in cadrul acestui topic alegerea Dvs. ( ce premiu va doriti dintre cele trei oferite ) si motivul pentru care ati ales respectiva optiune.

3. Sa deveniti fan al paginii Crazy Designs pe Facebook dand click aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( efectuarea acestui pas va fi verificata in cazul fiecarui participant )

Stabilirea castigatorilor se face prin jurizarea raspunsurilor de catre sponsor, in ziua urmatoare incheierii postarilor in topic, daca sunt indeplinite conditiile de participare, in cazul de fata 17 Februarie 2011.

Livrarea premiilor se face prin intermediul postei electronice in format digital in termen de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor . Acestia se obliga sa transmita prin e-mail la adresa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] datele personale si detalii despre grafica dorita in maxim 3 zile de la anuntarea castigatorilor, in caz contrar premiul va fi realocat altui participant.

Castigatorii se angajeaza sa preia pe site-ul lor banner-ul Crazy Designs pentru perioada de un an de zile cu titlu gratuit.

Mult succes participantilor!!!

Admin
Admin

http://www.super-parinti.com

Sus In jos

Re: Concurs: Arata-mi ce logo ai ca sa-ti spun cine esti

Mesaj  libra la data de Mier Feb 02, 2011 7:25 pm

Ar fi penibil sa incep cu "Wooohooooo!!!" ? Adica eu nu am logo, dar pana acum nici nu prea l-am meritat. Insa acum simt ca il merit si ca il vreau. Deci, daca se poate m-as propune pentru un logo deoarece mor dupa culorile, tiparele si tot ce a facut Crazy Designs pentru Lotiuni de corp solide, Luthelo, Critico Mamica... de fapt toate! Bufnita, girafa, porc, manute, ceas chiar nu conteaza dar vreau si eu un logo dulce si atragator pentru dupa11.

libra

Stare de spirit: :)

http://www.sotiesimama.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj  glorybox la data de Mier Feb 02, 2011 7:31 pm

Salutare,

Sunt Andreea, ma gasiti la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si imi doresc ca premiu header-ul de blog personalizat. De fapt imi doresc design pentru intregul blog, dar un header cadou e un punct bun de inceput, nu? :)

Glorybox.ro s-a nascut acum un an si jumatate cand eram inca foarte la inceput in ale handmade-ului si cum eram si in lipsa de fonduri a inceput cu un design gratuit, download-at de pe site-urile de profil. Acum am crescut ceva mai mare, se lucreaza in paralel si la un magazin online dupa toate regulile artei si parca nu se mai potriveste un design care sa mai apartina si altora. Pana la urma cele mai dragi comenzi mie sunt cele personalizate, e frumos ca eu sa am un design oarecare? Nu-i :)

Nu am ales celelalte optiuni pentru ca logo personalizat am (apare in pagina "cine sunt", dar locul lui este in header) si nici design de eticheta pentru ca, in general, pentru eticheta folosesc o stampila pe care se regaseste logo-ul si site-ul. Un header ar fi perfect :)

Astept cu nerabdare finalul concursului :)

Seara frumoasa,

Andreea

glorybox

Sus In jos

Mesaj  acmc la data de Mier Feb 02, 2011 7:58 pm

Sunt incantata ca oferiti aceste premii la concurs. Din cele 3 premii as dori pe primul, un logo personalizat.
Tenisul de camp este afacerea noastra, am creat si un blog tenisclubsun.blogspot.com , header-ul e conceptie proprie iar sloganul la fel.
Multumiri celor de la Crazy Designs si mult succes in afaceri :D !!!
Cristina

acmc

Sus In jos

Mesaj  Crazy Designs la data de Mier Feb 02, 2011 8:00 pm

@libra- cine merita si vrea...poate
@glory box-bun venit pe forum, ai niste lucrari super dragute

Crazy Designs

Sus In jos

Mesaj  glorybox la data de Joi Feb 03, 2011 12:26 am

Multumesc, CD :) Ar merita un design frumos, nu?

glorybox

Sus In jos

Mesaj  Crazy Designs la data de Joi Feb 03, 2011 5:23 am

@acmc - bun venit si multumesc asemenea!
@glorybox - bineinteles, orice afacere are nevoie de o prezentare vizuala de calitate, iar in privinta celor cu vanzare online imaginea este si mai importanta

Crazy Designs

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Joi Feb 03, 2011 9:38 pm

Dupa munca minunata care ai depus-o nu numai pe blogul meu, dar si pe acest forum si nu pot decat sa ma bucur ca te cunosc si cu drag te recomand mai departe. Blogosfera avea nevoie de cineva ca si tine:)

Eu chiar as avea nevoie de niste etichete caci nu mai fac fata cu invechirea hartiei si scrierea lor manual Ceva sa mearga mana-n mana cu sapunelele mele...si sunt sigura ca tu m-ai multumi :)

Propun inca o conditie: castigatorii sa adauge logoul tau intr0un loc vizibil pe blog minim 1 an.

Lore

Rac

http://www.luthelo.breslo.ro

Sus In jos

Mesaj  laurita6 la data de Joi Feb 03, 2011 10:39 pm

Lore a scris:Dupa munca minunata care ai depus-o nu numai pe blogul meu, dar si pe acest forum si nu pot decat sa ma bucur ca te cunosc si cu drag te recomand mai departe. Blogosfera avea nevoie de cineva ca si tine:)

Eu chiar as avea nevoie de niste etichete caci nu mai fac fata cu invechirea hartiei si scrierea lor manual Ceva sa mearga mana-n mana cu sapunelele mele...si sunt sigura ca tu m-ai multumi :)

Propun inca o conditie: castigatorii sa adauge logoul tau intr0un loc vizibil pe blog minim 1 an.

totally agree :)

laurita6

Scorpion Localizare: bistrita
Stare de spirit: mamica fericita!

http://laurita-dana.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  AndreEa la data de Joi Feb 03, 2011 10:48 pm

hop si noi
si noi vrem ceva! nu conteaza care premiu! oricare e foarte bun si binevenit. Poate asta e implusul de care am nevoie!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

AndreEa

Balanta Localizare: Brad/Timisoara

http://bijuteriihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Pagina 1 din 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum