Concurs: Arata-mi ce logo ai ca sa-ti spun cine esti
Pagina 1 din 6 • Impartiti •
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Concurs: Arata-mi ce logo ai ca sa-ti spun cine esti
Dragi membri,
Forumul Super Parinti impreuna cu Crazy Designs va ofera posibilitatea de a beneficia in mod gratuit de serviciile de grafica digitala pe care CD le ofera. Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la concurs indeplinind cerintele de mai jos.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Premiile oferite sunt:
- design personalizat logo
- design personalizat header blog
- design personalizat eticheta produs
-design carte de vizita
*lucrarile finalizate vor fi livrate in format digital nemodificabil.
Desfasurarea concursului:
Se posteaza in topic incepand din data de 02 Februarie 2011 pana in data de 16 Februarie 2011, inclusiv.
Conditii de participare:
1. Trebuie sa fiti membru al Forumului Super Parinti.
2. Sa postati in cadrul acestui topic alegerea Dvs. ( ce premiu va doriti dintre cele trei oferite ) si motivul pentru care ati ales respectiva optiune.
3. Sa deveniti fan al paginii Crazy Designs pe Facebook dand click aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( efectuarea acestui pas va fi verificata in cazul fiecarui participant )
Stabilirea castigatorilor se face prin jurizarea raspunsurilor de catre sponsor, in ziua urmatoare incheierii postarilor in topic, daca sunt indeplinite conditiile de participare, in cazul de fata 17 Februarie 2011.
Livrarea premiilor se face prin intermediul postei electronice in format digital in termen de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor . Acestia se obliga sa transmita prin e-mail la adresa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] datele personale si detalii despre grafica dorita in maxim 3 zile de la anuntarea castigatorilor, in caz contrar premiul va fi realocat altui participant.
Castigatorii se angajeaza sa preia pe site-ul lor banner-ul Crazy Designs pentru perioada de un an de zile cu titlu gratuit.
Mult succes participantilor!!!
Forumul Super Parinti impreuna cu Crazy Designs va ofera posibilitatea de a beneficia in mod gratuit de serviciile de grafica digitala pe care CD le ofera. Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la concurs indeplinind cerintele de mai jos.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Premiile oferite sunt:
- design personalizat logo
- design personalizat header blog
- design personalizat eticheta produs
-design carte de vizita
*lucrarile finalizate vor fi livrate in format digital nemodificabil.
Desfasurarea concursului:
Se posteaza in topic incepand din data de 02 Februarie 2011 pana in data de 16 Februarie 2011, inclusiv.
Conditii de participare:
1. Trebuie sa fiti membru al Forumului Super Parinti.
2. Sa postati in cadrul acestui topic alegerea Dvs. ( ce premiu va doriti dintre cele trei oferite ) si motivul pentru care ati ales respectiva optiune.
3. Sa deveniti fan al paginii Crazy Designs pe Facebook dand click aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( efectuarea acestui pas va fi verificata in cazul fiecarui participant )
Stabilirea castigatorilor se face prin jurizarea raspunsurilor de catre sponsor, in ziua urmatoare incheierii postarilor in topic, daca sunt indeplinite conditiile de participare, in cazul de fata 17 Februarie 2011.
Livrarea premiilor se face prin intermediul postei electronice in format digital in termen de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor . Acestia se obliga sa transmita prin e-mail la adresa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] datele personale si detalii despre grafica dorita in maxim 3 zile de la anuntarea castigatorilor, in caz contrar premiul va fi realocat altui participant.
Castigatorii se angajeaza sa preia pe site-ul lor banner-ul Crazy Designs pentru perioada de un an de zile cu titlu gratuit.
Mult succes participantilor!!!
Re: Concurs: Arata-mi ce logo ai ca sa-ti spun cine esti
Ar fi penibil sa incep cu "Wooohooooo!!!" ? Adica eu nu am logo, dar pana acum nici nu prea l-am meritat. Insa acum simt ca il merit si ca il vreau. Deci, daca se poate m-as propune pentru un logo deoarece mor dupa culorile, tiparele si tot ce a facut Crazy Designs pentru Lotiuni de corp solide, Luthelo, Critico Mamica... de fapt toate! Bufnita, girafa, porc, manute, ceas chiar nu conteaza dar vreau si eu un logo dulce si atragator pentru dupa11.
Salutare,
Sunt Andreea, ma gasiti la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si imi doresc ca premiu header-ul de blog personalizat. De fapt imi doresc design pentru intregul blog, dar un header cadou e un punct bun de inceput, nu? :)
Glorybox.ro s-a nascut acum un an si jumatate cand eram inca foarte la inceput in ale handmade-ului si cum eram si in lipsa de fonduri a inceput cu un design gratuit, download-at de pe site-urile de profil. Acum am crescut ceva mai mare, se lucreaza in paralel si la un magazin online dupa toate regulile artei si parca nu se mai potriveste un design care sa mai apartina si altora. Pana la urma cele mai dragi comenzi mie sunt cele personalizate, e frumos ca eu sa am un design oarecare? Nu-i :)
Nu am ales celelalte optiuni pentru ca logo personalizat am (apare in pagina "cine sunt", dar locul lui este in header) si nici design de eticheta pentru ca, in general, pentru eticheta folosesc o stampila pe care se regaseste logo-ul si site-ul. Un header ar fi perfect :)
Astept cu nerabdare finalul concursului :)
Seara frumoasa,
Andreea
Sunt Andreea, ma gasiti la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si imi doresc ca premiu header-ul de blog personalizat. De fapt imi doresc design pentru intregul blog, dar un header cadou e un punct bun de inceput, nu? :)
Glorybox.ro s-a nascut acum un an si jumatate cand eram inca foarte la inceput in ale handmade-ului si cum eram si in lipsa de fonduri a inceput cu un design gratuit, download-at de pe site-urile de profil. Acum am crescut ceva mai mare, se lucreaza in paralel si la un magazin online dupa toate regulile artei si parca nu se mai potriveste un design care sa mai apartina si altora. Pana la urma cele mai dragi comenzi mie sunt cele personalizate, e frumos ca eu sa am un design oarecare? Nu-i :)
Nu am ales celelalte optiuni pentru ca logo personalizat am (apare in pagina "cine sunt", dar locul lui este in header) si nici design de eticheta pentru ca, in general, pentru eticheta folosesc o stampila pe care se regaseste logo-ul si site-ul. Un header ar fi perfect :)
Astept cu nerabdare finalul concursului :)
Seara frumoasa,
Andreea
glorybox
Sunt incantata ca oferiti aceste premii la concurs. Din cele 3 premii as dori pe primul, un logo personalizat.
Tenisul de camp este afacerea noastra, am creat si un blog tenisclubsun.blogspot.com , header-ul e conceptie proprie iar sloganul la fel.
Multumiri celor de la Crazy Designs si mult succes in afaceri :D !!!
Cristina
Tenisul de camp este afacerea noastra, am creat si un blog tenisclubsun.blogspot.com , header-ul e conceptie proprie iar sloganul la fel.
Multumiri celor de la Crazy Designs si mult succes in afaceri :D !!!
Cristina
acmc
@libra- cine merita si vrea...poate
@glory box-bun venit pe forum, ai niste lucrari super dragute
@glory box-bun venit pe forum, ai niste lucrari super dragute

Crazy Designs
Multumesc, CD :) Ar merita un design frumos, nu?
glorybox
@acmc - bun venit si multumesc asemenea!
@glorybox - bineinteles, orice afacere are nevoie de o prezentare vizuala de calitate, iar in privinta celor cu vanzare online imaginea este si mai importanta
@glorybox - bineinteles, orice afacere are nevoie de o prezentare vizuala de calitate, iar in privinta celor cu vanzare online imaginea este si mai importanta

Crazy Designs
Dupa munca minunata care ai depus-o nu numai pe blogul meu, dar si pe acest forum si nu pot decat sa ma bucur ca te cunosc si cu drag te recomand mai departe. Blogosfera avea nevoie de cineva ca si tine:)
Eu chiar as avea nevoie de niste etichete caci nu mai fac fata cu invechirea hartiei si scrierea lor manual
Ceva sa mearga mana-n mana cu sapunelele mele...si sunt sigura ca tu m-ai multumi :)
Propun inca o conditie: castigatorii sa adauge logoul tau intr0un loc vizibil pe blog minim 1 an.
Eu chiar as avea nevoie de niste etichete caci nu mai fac fata cu invechirea hartiei si scrierea lor manual
Ceva sa mearga mana-n mana cu sapunelele mele...si sunt sigura ca tu m-ai multumi :)
Propun inca o conditie: castigatorii sa adauge logoul tau intr0un loc vizibil pe blog minim 1 an.
Lore a scris:Dupa munca minunata care ai depus-o nu numai pe blogul meu, dar si pe acest forum si nu pot decat sa ma bucur ca te cunosc si cu drag te recomand mai departe. Blogosfera avea nevoie de cineva ca si tine:)
Eu chiar as avea nevoie de niste etichete caci nu mai fac fata cu invechirea hartiei si scrierea lor manualCeva sa mearga mana-n mana cu sapunelele mele...si sunt sigura ca tu m-ai multumi :)
![]()
totally agree :)
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand Desene Animate Walt Disney DUBLATE SAU SUBTITRATE IN LIMBA ROMANA
» decoratiuni din sfoara
» cine poate sa ne ajute cu un patut de lemn ptr un copilas de 1 an care suferaq de retard psihomotor,si pareza la manuta stg?
» Maceratul de plante in ulei
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Laptele aliment minune sau otravă?
» Vand Manduca New Style
» Castiga 5 sapunuri de la Luthelo
» cumpar patut
» bebelusul si animale de companie
» Campanie de testare sapun de ALEP
» Donez granule de chefir
» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote