Unde gresesc?
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Unde gresesc?
salut,
de anul trecut am inceput sa-mi fac creme de fata. am facut una, foarte buna cu unt de shea, dar are un miros nu prea placut de la ue salvie si tea tree. asa ca am incercat alta, am dorit mai grasa, fara componenta apoasa. dar surprinator mi-a uscat tenul (in zona fruntii). am pus unt shea, unt mango, ceara, lanolina, ulei masline si germeni de grau. pentru arome si nu numai am adaugat ue portocale, melisa si lavanda.
de la ce s-a uscat pielea?
de anul trecut am inceput sa-mi fac creme de fata. am facut una, foarte buna cu unt de shea, dar are un miros nu prea placut de la ue salvie si tea tree. asa ca am incercat alta, am dorit mai grasa, fara componenta apoasa. dar surprinator mi-a uscat tenul (in zona fruntii). am pus unt shea, unt mango, ceara, lanolina, ulei masline si germeni de grau. pentru arome si nu numai am adaugat ue portocale, melisa si lavanda.
de la ce s-a uscat pielea?
Fanica
Re: Unde gresesc?
daca pui ue de portocale sa nu folosesti crema inainte de expunerea la soare, exista riscul sa apara pete pe piele deoarece ue de portocala este fototoxic.
te hidratezi corespunzator? care este igiena tenului tau? nu cumva ai inceput sa il agresezi si nu iti dai seama?
te hidratezi corespunzator? care este igiena tenului tau? nu cumva ai inceput sa il agresezi si nu iti dai seama?
Re: Unde gresesc?
Mi-am facut inainte de crema asta o crema usor nutritiva, cu baza apoasa, si imi merge foarte bine cu ea. Dar am vrut sa fac o crema super grasa(eu am tenul uscat) pentru noapte.
Nu am probleme cu tenul si mereu l-am curatat (de cand ma stiu ma spal pe fata, nu foarte des, cu pasta de ras/sapun de ras), am aplicat masti naturale, iar vara folosesc, cand stau mai mult in casa, uleiuri in loc de creme. E adevarat ca in ultimul an am inceput sa folosesc fond de ten si am devenit dependenta de el (cel putin iarna) si parca de atunci am inceput sa am pilea mai uscata. Ce fond de ten imi recomandati? (am folosit l'oreal si vichy, dar am fost multumita numai de unul care nu a fost cumparat din tara).
Va multumesc de ajutor.
Nu am probleme cu tenul si mereu l-am curatat (de cand ma stiu ma spal pe fata, nu foarte des, cu pasta de ras/sapun de ras), am aplicat masti naturale, iar vara folosesc, cand stau mai mult in casa, uleiuri in loc de creme. E adevarat ca in ultimul an am inceput sa folosesc fond de ten si am devenit dependenta de el (cel putin iarna) si parca de atunci am inceput sa am pilea mai uscata. Ce fond de ten imi recomandati? (am folosit l'oreal si vichy, dar am fost multumita numai de unul care nu a fost cumparat din tara).
Va multumesc de ajutor.
Fanica
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti