Se autointarca? Cat voi mai produce lapte?
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Se autointarca?Cat voi mai produce lapte?
Am uitat sa spun ca nu am luat nici un remediu homeopat(cu pastilele nu sunt de acord) pentru a opri lactatia si nu am avut nici o problema,dar nici lui teo nu i-am mai dat cand am luat aceasta hotarare,totul s-a petrecut natural.
mat- Localizare: campina
Re: Se autointarca? Cat voi mai produce lapte?
eu si la unul si la celalalt am muls sanul doar putin cand tensiunea era prea mare si deveneau durerosi...si treptat, in cateva zile problema s-a rezolvat si nu s-au mai umflat...
Tare sunt curioasa cum o sa fie la mine?! :>>: Mai ales ca eu il alaptez , de cand avea 2 luni, doar dintr-un san, pur si simplu celalalt a ramas fara lapte! Si s-a invatat sa produca cat are el nevoie, e bine mersi, are 11.5 kg! Deocamdata nu imi pun problema, macar pana la toamna...zic eu!
Mariana, ce interesant, n-am mai auzit asa ceva, sa alaptezi doar dintr-un san! Iti dai seama ce putere de adaptare are corpul uman? Sigur nu s-ar fi stimulat si celalalt san daca insistai? Ai citit vreodata despre relactare? Cat timp are bebelusul tau acum?
Ah, acum am vazut ca are un an si 3 luni...deci si tu vrei sa continui cu alaptatul cat mai mult?
Eu deja ma confrunt cu parerile necerute ale celor din jur care-mi spun ca "ar cam trebui sa incep s-o dezvat sa suga asa de des...ca doar are aproape un an..si nici nu e bine sa mai alaptezi dupa un an (de ce oare....?nici nu m-am obosit sa intreb), si oricum laptele nu mai e asa de bun ca la inceput (de unde stiu ei?)...vai, innebunesc cand ma gandesc ca am de gand sa o las sa suga cat vrea ea, chiar si mai mult de 2 ani daca e cazul....of. Iar cu intarcatul...sincer eu am o mare groaza, pt ca stiu cum mi-s sanii daca trec mai multe ore fara sa alaptez...si nu-mi pot explica cum nu o sa mai curga laptic dupa intarcare.
Eu deja ma confrunt cu parerile necerute ale celor din jur care-mi spun ca "ar cam trebui sa incep s-o dezvat sa suga asa de des...ca doar are aproape un an..si nici nu e bine sa mai alaptezi dupa un an (de ce oare....?nici nu m-am obosit sa intreb), si oricum laptele nu mai e asa de bun ca la inceput (de unde stiu ei?)...vai, innebunesc cand ma gandesc ca am de gand sa o las sa suga cat vrea ea, chiar si mai mult de 2 ani daca e cazul....of. Iar cu intarcatul...sincer eu am o mare groaza, pt ca stiu cum mi-s sanii daca trec mai multe ore fara sa alaptez...si nu-mi pot explica cum nu o sa mai curga laptic dupa intarcare.
Ioana, am incercat sa pastrez lapticul din celalalt san, dar n-am reusit, daca nu a mai supt el, din motive ca mamelonul nu era asa bine format, degeaba am incercat cu pompita, cu galafor..., dar nu a fost o problema , ne-am descurcat bine mersi, cu eforturi, treziri repetate, dureri de san (explodeaza de lapte daca nu ii dau vreo 4-5 ore)!
De vreo doua luni am inceput in paralel si cu laptic "Prima crestere" sa fie obisnuit, il voi da foarte repede la cresa, si sa fiu sigura ca ii asigur necesarul de vitamine! Dar suge foarte mult noaptea si destul si ziua, tot sanul e baza!
De vreo doua luni am inceput in paralel si cu laptic "Prima crestere" sa fie obisnuit, il voi da foarte repede la cresa, si sa fiu sigura ca ii asigur necesarul de vitamine! Dar suge foarte mult noaptea si destul si ziua, tot sanul e baza!
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti