Cu copilul in concediu
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Re: Cu copilul in concediu
Pai nu mergi la restaurant de cate ori ii este copilului foame, ca el nu mananca doar de 3 ori pe zi ca noi. In plus, el nu asteapta pana vine comanda (dimineata poate mananca imediat cum se trezeste), si nici nu poti sa-i dai numai pireu. Trebuie sa ai la tine si ceva de mancare pentru el, gen biscuiti, borcanele cu pireuri de fructe sau de legume (variate), iaurt, lapte, fructe sau ce mananca copilul. Mai trebuie luate in calcul si perioadele cand te deplasezi cu masina, daca e un drum mai lung. Sigur, depinde si de varsta copilului si de preferintele sale alimentare.
Eliza
pai da.dar nu vad iaurtu d ece tre sa il iei cu tine..cand ai magazine pe drum...pai acum stii cand mananca copilul..si te opresti inainte cu 30 min sa fie ora lui de mancare:)

OargaDana-
Localizare: Cluj Napoca
a mea n-are ore de masa..in principu as sti cam cand ar fi de masa dar...nu se potriveste cu starea ei mereu! de restaurante...nici eu nu mananc de-acolo ... mi-e greu cand stiu prin cate maini merge mancarea! inainte de a avea copil mereu luam masa-n oras dar acum...analizez tare cand e vorba de ce mancam! ne vom deplasa mult si cu masina...nu vom sta locului prea mult asa ca trebuie sa am in permanenta ceva pregatit cand i se face foame!
este indicat ca o data la 2 ore sa faceti pauza de macar 15 min ..sa luati aer

OargaDana-
Localizare: Cluj Napoca
OargaDana a scris:este indicat ca o data la 2 ore sa faceti pauza de macar 15 min ..sa luati aer
multumesc de sfat, Dana! ne gandeam sa luam pauza chiar mai devreme..asta daca nu doarme
Ancutza gasesti la tot pasul papa pentru bebici, nici nu e nevoie sa le iei cu tine de acasa! Fructe, borcanele, iaurt, tre' sa fie un frigider in camera pentru mici provizii la fata locului!
Fetelor, eu am mers foarte bine cu fie-mea in concediu si la tara cu borcanele de mancare luate de la magazinele DM, marca baby love. CIca ar fi si bio. la mare chiar am mers cu sacosa de mancare, si a fost super ok, toate i-au placut, nu am avut probleme
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti