Si stanga o ajuta pe dreapta. Dreapta nu s-ar descurca singura
Pagina 3 din 4 • Impartiti •
Pagina 3 din 4 •
1, 2, 3, 4 
Re: Si stanga o ajuta pe dreapta. Dreapta nu s-ar descurca singura
foarte faini papuceii! lore, eu sunt din resita si la noi se numeau poacini... mie imi suna ca ceva tradus de prin maghiara...
Pai tata e din Resita..deci de acolo se trage
asteptam imagini si cu lucrarile tale
asteptam imagini si cu lucrarile tale

Diana bine ai venit si ma bucur
. Spor la "rasfoit" pe forum si poate postezi cateva lucrari de-ale tale aici. O experta in quilling nu aveam pe aici 
. Spor la "rasfoit" pe forum si poate postezi cateva lucrari de-ale tale aici. O experta in quilling nu aveam pe aici 
Alinutza-
Localizare: Iasi
multumesc de primire! nu sunt in cea mai buna forma, dar sper sa imi revin curand si atunci o sa va saturati de mine!
pupici
diana
pupici
diana
Prima bufniță făcută de mine. Are defecte dar nu se văd tare. Următoarele au ieșit perfecte. Cea din poză are 8 ani și stă de un an într-un pod...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
O vază, dintr-un borcan de ness.
Decorațiuni din sfoară.
O floare din resturi de demin.
Însă toate decorațiunile sunt foarte vechi. Am pus pozele că am dat peste ele și vroiam să vadă Madimih buha mea.
Vreau și eu să învăț să fac papucei!
O vază, dintr-un borcan de ness.
Decorațiuni din sfoară.
O floare din resturi de demin.
Însă toate decorațiunile sunt foarte vechi. Am pus pozele că am dat peste ele și vroiam să vadă Madimih buha mea.
Vreau și eu să învăț să fac papucei!
Madimih, nu era o aluzie ca să îți amintești. Vroiam să vezi modelul. Eu va trebui să scanez cartea că am modelul dintr-o carte.
Nedeia, care e faza cu breslo? Ce înseamnă de fapt că am mai auzit cuvântul asta. Și eu am tentative de bijuterii. Am cumpărat fimo, mărgele, suporturi, cheițe însă nu am găsit încă magazinul care vinde timp.
Nedeia, care e faza cu breslo? Ce înseamnă de fapt că am mai auzit cuvântul asta. Și eu am tentative de bijuterii. Am cumpărat fimo, mărgele, suporturi, cheițe însă nu am găsit încă magazinul care vinde timp.
Nedeia, trebuie să vorbim o afacere, că nu am bani dar am produse și îmi place prea, prea mult steluța asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . După cum spuneam, am niște seturi sigilate de cheițe și suporturi și legături ( dacă așa le zice), dacă îți plac și le evaluezi ca ajungând pentru o steluță, poate facem un troc.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
În prima poză am făcut caracatițe de care am văzut la Grațiela dar le-am dat găurile mult prea jos și le-am abandonat. Mi-am luat perle roșii ca să îmi fac inel și cercei și... nu a mers proiectul. Cel mai mare dușman al meu este totuși timpul.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
În prima poză am făcut caracatițe de care am văzut la Grațiela dar le-am dat găurile mult prea jos și le-am abandonat. Mi-am luat perle roșii ca să îmi fac inel și cercei și... nu a mers proiectul. Cel mai mare dușman al meu este totuși timpul.
libra a scris:Madimih, nu era o aluzie ca să îți amintești. Vroiam să vezi modelul. Eu va trebui să scanez cartea că am modelul dintr-o carte.
Breslo e un magazin virtual, unde iti faci cont si iti poti vinde produsele., pentru asta trebuie sa achiti o taxa administratorului site-ului.
eu cu fimo nu ma impac, imi place migaleala margelelor japoneze :D
Pagina 3 din 4 •
1, 2, 3, 4 
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti