Si stanga o ajuta pe dreapta. Dreapta nu s-ar descurca singura
Pagina 4 din 4 • Impartiti •
Pagina 4 din 4 •
1, 2, 3, 4
Re: Si stanga o ajuta pe dreapta. Dreapta nu s-ar descurca singura
libra a scris:Nedeia, trebuie să vorbim o afacere, că nu am bani dar am produse și îmi place prea, prea mult steluța asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . După cum spuneam, am niște seturi sigilate de cheițe și suporturi și legături ( dacă așa le zice), dacă îți plac și le evaluezi ca ajungând pentru o steluță, poate facem un troc.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
În prima poză am făcut caracatițe de care am văzut la Grațiela dar le-am dat găurile mult prea jos și le-am abandonat. Mi-am luat perle roșii ca să îmi fac inel și cercei și... nu a mers proiectul. Cel mai mare dușman al meu este totuși timpul.
cred ca am putea dice discutia asta pe messenger, nu? nu de alta, dar poate le deranjam pe fetele care nu sunt interesate de ea :D
ID-ul meu de messenger ar trebui sa fie disponibil la profilul meu, daca nu e - da-mi un PM
Nedeia
Nedeia, puteam să jur că am pomenit și eu de PM. Oricum asta era intenția mea, să vorbim numai noi 2.
Madimih, mulțumesc mult de link-uri. Una din bufnițe e mult mai complexă ca a mea. Am văzut în relitate una asemănătoare la o mătușă. Și e lucrată și din alt fir. Am să revin și eu cu modelul meu... scanat.
Madimih, mulțumesc mult de link-uri. Una din bufnițe e mult mai complexă ca a mea. Am văzut în relitate una asemănătoare la o mătușă. Și e lucrată și din alt fir. Am să revin și eu cu modelul meu... scanat.
libra, corpul m-am prins cum se face. Ochii, insa, ma depasesc :)

madimih- Moderator

libra a scris:Nedeia, puteam să jur că am pomenit și eu de PM. Oricum asta era intenția mea, să vorbim numai noi 2.
Draga Libra, cred ca te-am adaugat deja pe YM - cand esti online discutam :-)
nedeia a scris:
cred ca am putea dice discutia asta pe messenger, nu? nu de alta, dar poate le deranjam pe fetele care nu sunt interesate de ea :D
ID-ul meu de messenger ar trebui sa fie disponibil la profilul meu, daca nu e - da-mi un PM
Nedeia
ba dimpotriva!
Pagina 4 din 4 •
1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii