Si stanga o ajuta pe dreapta. Dreapta nu s-ar descurca singura
Pagina 4 din 4 • Impartiti •
Pagina 4 din 4 •
1, 2, 3, 4
Re: Si stanga o ajuta pe dreapta. Dreapta nu s-ar descurca singura
libra a scris:Nedeia, trebuie să vorbim o afacere, că nu am bani dar am produse și îmi place prea, prea mult steluța asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . După cum spuneam, am niște seturi sigilate de cheițe și suporturi și legături ( dacă așa le zice), dacă îți plac și le evaluezi ca ajungând pentru o steluță, poate facem un troc.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
În prima poză am făcut caracatițe de care am văzut la Grațiela dar le-am dat găurile mult prea jos și le-am abandonat. Mi-am luat perle roșii ca să îmi fac inel și cercei și... nu a mers proiectul. Cel mai mare dușman al meu este totuși timpul.
cred ca am putea dice discutia asta pe messenger, nu? nu de alta, dar poate le deranjam pe fetele care nu sunt interesate de ea :D
ID-ul meu de messenger ar trebui sa fie disponibil la profilul meu, daca nu e - da-mi un PM
Nedeia
Nedeia, puteam să jur că am pomenit și eu de PM. Oricum asta era intenția mea, să vorbim numai noi 2.
Madimih, mulțumesc mult de link-uri. Una din bufnițe e mult mai complexă ca a mea. Am văzut în relitate una asemănătoare la o mătușă. Și e lucrată și din alt fir. Am să revin și eu cu modelul meu... scanat.
Madimih, mulțumesc mult de link-uri. Una din bufnițe e mult mai complexă ca a mea. Am văzut în relitate una asemănătoare la o mătușă. Și e lucrată și din alt fir. Am să revin și eu cu modelul meu... scanat.
libra, corpul m-am prins cum se face. Ochii, insa, ma depasesc :)

madimih- Moderator

libra a scris:Nedeia, puteam să jur că am pomenit și eu de PM. Oricum asta era intenția mea, să vorbim numai noi 2.
Draga Libra, cred ca te-am adaugat deja pe YM - cand esti online discutam :-)
nedeia a scris:
cred ca am putea dice discutia asta pe messenger, nu? nu de alta, dar poate le deranjam pe fetele care nu sunt interesate de ea :D
ID-ul meu de messenger ar trebui sa fie disponibil la profilul meu, daca nu e - da-mi un PM
Nedeia
ba dimpotriva!
Pagina 4 din 4 •
1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect